Huidverbeterende Gezichtsbehandeling

Image skincare Facials zijn milde gezichtsbehandelingen met een laag percentage fruitzuren, die de huidconditie zichtbaar en voelbaar verbeteren. Met een huidverjongend en huidverbeterend effect.

Er wordt gewerkt met cosmeceuticals, dit zijn producten die in de diepere huidlagen werkzaam zijn, het resultaat is langer zichtbaar.

Image Skincare power boost behandeling  

Maak kennis met de heerlijke producten van Image Skincare. Met deze gezichtsbehandeling geef ik uw huid de boost die het nodig heeft. De producten zijn afgestemd op uw huidtype en zo kunnen we het mooiste resultaat behalen. En dat is al zichtbaar na een behandeling!
52,00

Antioxidant anti-aging facial

 

De Antioxidant anti-aging facial geeft direct restultaat met de huid verstevigende en liftende producten van Image Skincare, het stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Gecombineerd met een ontspannende gezichtsmassage stimuleert het de celvernieuwing en geeft het je huid volume. Met een hoge mate van doeltreffendheid, dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C.
Alle huidtypen, roodheden, zonschade, ongelijkmatige teint, droge/vochtarme huid en (eerste tekenen van) huidveroudering.
88,00  (de behandeling is inclusief GRATIS miniatuur set met vitamine C producten twv 30,00)