Award Winnaar

Schoonheidssalon Hannie wint voor tweede keer Image Skincare award!

April 2018 en zondag 31 maart 2019 heeft Schoonheidssalon Hannie uit Burgum de Image Skincare Outstanding Performance Award gewonnen, persoonlijk uitgereikt door Janna Ronert, CEO en oprichter van Image Skincare.

Dit is een jaarlijkse Award die wordt uitgereikt onder ruim 600 huidspecialisten die met Image Skincare in de Benelux werken.

Image is een huidverbeteringsmerk uit Amerika met verschillende productlijnen en diverse peelings en facials die zeer resultaatgericht werken aan huidverbetering, waaronder acne, pigment en huidveroudering.

“Als winnaar van de Outstanding Performance Award heeft Hannie Huizenga, in 2017 en 2018 een uitstekende prestatie neergezet.

Als professionele huidspecialiste en innovatief bedrijf, onderscheidt Schoonheidssalon Hannie zich duidelijk door de resultaatgerichte werkwijze.

Door de jarenlange ervaring adviseert Hannie haar klanten vakkundig, verdiept zich in het probleem van de klant en zoekt passende oplossingen.

De manier waarop zij met haar klanten omgaat, de passie die ze voor haar vak heeft en de vakkennis die zij continue up-to-date houdt,

is op een positieve manier opvallend te noemen. Resultaten en vakkennis zijn een belangrijk onderdeel van het toekennen van deze prijs”.